Klavyeyle Bağlama - Saz Çalma Programı

Klavyeniz ile bağlama(SAZ) çalmak ister misniz?

Bu program tam size göre o halde. Çok geniş kapsamlı olmasa da tuşlarına tıklandığında bağlamanın ayrı notaları dillenecektir. Siz de benim gibi bağlama sevdalısıysanız en azından bu programla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Klavyeniz ile bağlama çalabileceğiniz programı indirmek için tıklayınız.

Yukarıdaki konu güncelliğini yitirdiğinden bağlantı kaldırılmıştır.

Bir zamanlar bilgisayar klavyesiyle bağlama çalmak için piyasada sadece bir iki tane program varken, şimdi yüzlercesi bulunmaktadır. Üstelik artık akıllı telefonlar var ve bu tür programların çoğu uygulama servislerinde yer almaktadır. Google Play ve Appstore uygulamasından sadece saz bağlama yazarak dahi yüzlerce programa ulaşmak mümkündür. 

Pc klavyesi ile bağlama çalmak da mümkün. Sadece saz çalmaya yarayan programlar olduğu gibi, flstudio gibi baglama saz sesleri yükleyip kısmen de olsa baglama çalmak mümkün. Biz konuyu güncelleyip hatırlatma yapmak istediğimiz için başka bir program ismi vermeyeceğiz. Yalnız şunu hatırlatmak isteriz ki, bilgisayar klavyesiyle bağlama çalınan programlardan yeterince verim alamayabilirsiniz. Eğer saz başlangıç aşamasındaysanız, hevesinizin kırılmamasına dikkat edin ve bunu sadece bir oyun olarak görün. Gerçek bağlama lezzeti elbette şimdilik hâlâ gerçek bağlama ile mümkün. 

Yorumlar