Pamukkale Travertenleri


Ortaokul kitaplarımızda tanıdık Pamukkale Travertenlerini. Bir doğa oluşumu olduğunu ve her yıl binlerce turistin gözdesi olduğunu öğrendik Turizm kitaplarımızda.

Aradan yıllar geçti Pamukkale Travertenleri hakkında yeni şeyler öğrenmiş olsak da hiç gitme şansımız olmadı belki de. Şüphesiz Pamukkale Travertenleri bir doğa harikası. Gidip yakından görmüş olanların da aynı fikirde olduklarını düşünüyoruz.

Pamukkale Travertenleri Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunuyor.Pamukkale Travertenleri aynı zamanda UNESCO'nun "Dünya Kültür Mirası Listesi"nde yer alıyor. Siz de gezmeye-görmeye meraklıysanız Pamukkale Travertenlerini mutlaka görmelisiniz.

Ülkemizde gezilecek görülecek çok yer var. Bunlara zaman ve maddiyat lazım elbette. Bu gibi yerlere gitmeden önce güncel durumu sorgulamanızda da fayda var. Acaba ücretli mi? Nerede konaklarım gibi bilgilere sahip olmalısınız. Gezi sayfalarını ve oluşumlarını takip edebilirsiniz böyle durumlarda. Mevcut durumlar ve koşullar zaman zaman değiştiği için kesin bilgi veremiyoruz bizler bu konuda. 

Yorumlar