Klavyeyle Org Calma Programi

Org çalmak istiyorsunuz fakat orgunuz yok, imkanınız da yok diyelim ne farkeder ki... Şu an elinizin altındaki bilgisayarı kullanabildiğiniz gibi orgu da elinizin altına getirmeniz mümkün. Evet arkadaşlar sözü daha fazla uzatmadan bahsedeyim ki, org programı var ve bu program sayesinde klavyeyle org çalmak mümkün. Siz de klavyeyle org çalmak istiyorsanız buraya tıklamanız ve org programını açmanız yeterlidir. Programın kuruluma ihtiyacı yoktur, direk açılacaktır. Keyifli kullanımlar.

Güncelleme: Yukarıdaki link geçersiz olduğundan kaldırılmıştır. Eskiden bilgisayar klavyesi ile org çalmak bir iki program vardı sadece, fakat 2021 yılı itibariyle yüzlerce var bu programlardan. Bu yüzden belli başlı bir program paylaşmayacağız. Mesela Flstudio programı içerisinde birden fazla org piyano ve gitar gibi enstrümanları çalma imkanı mevcut. Bandlab uygulaması da yine aynı şekilde kendi içerisinde çok fazla enstrümanı pc klavyesi ile çalma imkanını barındırıyor. Bunun dışında sadece basit ve çabuk kurulan basit arayüzü ile Bomes Mouse Keyboard var. 

Yukarıdakiler sadece birkaç örnek. Konuyu yeniden güncelleyip daha önce paylaştığımız programı sildiğimiz için, yeni bir link paylaşmayacağız. 

Yorumlar