Turk Telekom ADSL Kullanici Bilgileri Sorgulama

Türkiye'de çoğu internet kullanıcısının internet tarifesi Türk Telekomun 1 Mbps 4 Gb limitli tarifesidir. Bu tarifeye göre aylık 4 Gb limitiniz vardır. Ve bu limiti aştığınızda, aştığınız mb başına ekstra para ödersiniz. Örneğin 100 mb aşarsanız 1 lira, 1 Gb aşarsanız yaklaşık 10 lira(10 YTL) fazla para ödersiniz. Yani 29+10=39 yaklaşık olarak. Peki 4 Gb limit ne demek? Konuyla ilgili açıklama ... sayfamızdadır. Şimdi kotamızı sorgulayabileceğimiz sayfaya göz atalım.

Türk Telekom Adsl Kullanici Bilgileri Sorgulama sayfası için;

http://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp

Açılacak sayfada Kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra altta "güvenlik kodunu" doğru bir şekilde yazıp giriş yapınız. Kullanıcı adı ve şifreniz ADSL başvurusu yaptığınızda sizlere verilen formlarda yazıyordur. Eğer bilmiyorsanız 444 0 375 ADSL destek hattından bilgilerinizi isteyiniz. Tabi bu bir hayli uzun sürüyor. 444 0 375'i arayanlar bilirler. Bilgilerinizi girdikten sonra 4 Gb limitinizi ne kadar kullandığınızı görebilir ve buna göre hareket edebilirsiniz.

Yukarıdaki bilgiler kotalı internet zamanlarından kalma bilgilerdir. Daha güncel bilgiler ve işlemler için burayı kullanabilirsiniz:turk telekom online işlemler

Yorumlar

  1. paylaşımınız için teşekkürler,bu konuda da maalesef mağdur olduğumuzu aptal yerine konulup kazıklandığımızı sizden öğrendik.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazmak için "yorumlama biçimi" bölümünden bir tanesini seçin. Dilerseniz sadece adınızı, dilerseniz google hesabınızı ya da dilerseniz adınız görünmeyecek şekilde "anonim" bölümünü seçerek yorum yazabilirsiniz.