Mexc davet kodu nedir? Mexc davet kodu nerede yazar? Nasıl bulabilirim?

Mexc davet kodu: mexc-200

Önceleri kripto para deyince akla birkaç borsa geliyordu. Artık durum değişti ve diğer borsalar da ilgi çekici hale gelmeye başladı. Bunlardan biri Mexc. Eski ismi MXC yeni ismi MEXC olan bu borsa Türkiye'de de giderek daha fazla kullanıcıya hitap ediyor. MEXC Coinmarketcap sıralamasında üst sıralarda yer edindi bile. Yakın zamanda ilk 10 kripto para borsası arasında yer alması beklenen bu borsaya üyelik oldukça kolay. Mexc borsasının Türkçe arayüzü bulunmaktadır. Ayrıca Türkçe Telegram, Twitter vs. sayfaları da mevcuttur. Türkçe destek almak mümkündür. Bu borsaya kayıt olduğunuzda Mexc davet kodu kısmıyla karşılaşırsınız. 

Mexc davet kodu nedir? Mexc referans kodu ne anlama gelir? 

Mexc davet kodu yapacağınız işlemlerde komisyon indirimi sağlayan özel bir koddur. Mexc davet kodu, mexc referans kodu, mexc referans kimliği gibi isimleri de mevcuttur. Bu kodu yazmadan üye olursanız yapacağınız işlemlerde daha fazla komisyon ödersiniz. Daha fazla işlem ücreti ödememek için mexc-200 davet kodunu yazmanız önerilir. İşlem ücreti her borsada rutin bir uygulamadır. Borsaların ayakta durmasını sağlayan en önemli şey komisyondur. Fakat borsalar referans kodlarıyla üye olanlardan daha az komisyon almaktadırlar. 

Mexc davet kodu nerede yazar? Nereden nasıl alınır?

Mexc davet linki: https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-200

Mexc davet kodu: mexc-200

İsterseniz davet linkine tıklayarak kaydolabilirsiniz. Davet kodu bölümünde mexc-200 yazılı olmasına dikkat edin. Eğer yazmazsa kendiniz elle yazabilirsiniz. 



İster E-posta ister telefonla kayıt olabilirsiniz. Mexc'de kullanmak için unutmayacağınız bir şifre belirleyin, sonrasında şifreyi onayla kısmına aynı şifreyi yazın. Doğrulama kodu kısmında "kodu al" butonuna tıkladığınızda telefon numarasıyla kayıt olduysanız telefonunuza, e-posta ile kayıt olduysanız e-posta adresinize gelen kodu gireceksiniz. Kullanıcı sözleşmesini kabul ediyorum şeklinde seçeneği işaretledikten sonra son olarak davet kodu bölümünde mexc-200 yazılı olduğunu kontrol edin ve kayıt ol butonuna dokunun. Mexc borsasına referanslı kayıt olmak bu kadar kolaydır.


Yorumlar