Gate.io referans kodu: 3332792

Gateio referans kodu nedir, nerede yazar, ne işe yarar...

Gate.io referans kodu: 3332792

Gate.io kripto para sektöründe bilinen ve sevilen bir borsadır. Burada henüz çok değerlenmemiş nice token ve coin listelenir. Bunları listelendiği gibi almak riskli olsa da bir süre izleyip araştırmaya göre takipte olmak bazen kazandırabiliyor. Kripto para sektörünün kazançları kadar riskleri de büyüktür bu sebepten daima araştırmanızı yapın.

Gateio yönlendirme id nedir?

Gate.io sitesine üye olurken bizden gateio yönlendirme id'si istemektedir. Yönlendirme id denen şey referans kodudur, referans kodunun diğer adıysa davet kodudur. Dolayısıyla bizden istenen referans kodudur. Gateio referans kodu: yönlendirme id: davet kodu: referans kimliği

Gate.io referans kodu nerede yazar- Yönlendirme id nasıl alabilirim?

https://www.gate.io/tr/signup/3332792 linkine tıkladığınızda kayıt formu açılacak ve yönlendirme id'si bölümüne otomatik 3332792 yazılacaktır. Bu şekilde kayıt formunun geri kalanını tamamladığınızda referanslı üye olursunuz. 



Eğer uygulamadan üye oluyorsanız referans linki çalışmayabilir, bunun yerine siz kendiniz yönlendirme id'si ya da referans kodu bölümüne 3332792 yazabilirsiniz. Geri kalan bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeye özen gösterin. Çünkü unuttuğunuz bir bilgi daha sonra erişiminizde aksaklıklara sebep olabilir.

Gate.io referans kodu (yönlendirme id)3332792 

Bu kod 2022, 2023 ,2024 ,2025 ...tüm yıllarda çalışacaktır. 

Gate.io yönlendirme id ne işe yarar? Faydası nedir?

Tüm borsa sitelerinde referans kodu girmenin avantajı vardır. Bu kodlar sayesinde yapacağınız işlemlerde komisyon indiriminiz olur. Gateio referans kodu ile üye olduğunuzda da yapacağınız al satlarda işlem ücreti daha az olacaktır. 

Gateio referans kodu sonradan ekleme ya da değiştirme var mı?

Hayır, referans kodu üye olurken girilir ve sonradan ekleme ya da değiştirme olmaz. Eğer başkasının referans koduyla üye olmak isterseniz üyeliğinizi silip yeniden üye olmanız gerekir. Fakat bunun için varlıklarınızı taşımanız, üyelik iptali için başvurmanız ve süreci beklemeniz gerekir, bu da uzun sürebilir. Bu konuda detaylı bilgi için müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışabilirsiniz. 

Kendi referans kodumu değiştirebilir miyim?

Eğer bizim sizle paylaştığımız 3332792 referans kodu gibi siz de referansınızı başkalarıyla paylaşıyorsanız ve bunun özelliklerini değiştirmek istiyorsanız referans menüsünde bu bilgiyi değiştirebilirsiniz. 

Yorumlar