Mexc davet kodu nedir? Mexc referans kodu nerede yazar? Nasıl alınır?



Adı MXC olan ve sonrasında MEXC olarak değişen borsaya yoğun ilgi var. Kripto para deyince akla ilk gelen Binance bildiğiniz gibi, fakat diğer borsalar da yabana atılacak gibi değil. Özellikle market cap (piyasa değeri) düşük coinleri bünyesinde barındırması sebebiyle MEXC de bu ilgiye değer borsalardan birisi. Bir coini henüz bebekken keşfetmek her zaman daha iyidir. Shiba milyar dolar market cap'e ulaştıktan sonra çok fazla katlayamaz ama onu örneğin 10 milyon dolar marketp cap'ten yakalarsanız işler değişir. Tabii coin piyasası fazlasıyla oynaktır ve 100x kazanacağım derken paranız 100x eriyebilir. Her zaman bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak yatırım yapın.

MEXC referans kodu (davet kodu) nedir?

Mexc borsasına üye olurken davet kodu istenmektedir. Davet kodunun diğer adı referans kodu ve referans kimliğidir. Üye olurken bu bilgiyi girmeniz yararınızadır. Hangi borsaya üye olursanız olun bir referans kodu bulmaya çalışın. Referans kodları üyelere komisyon indirimi sağlar. Yani siz 100 tllik ürün aldığınızda 1 tl komisyon verecekken, referanslı üye olduğunuzda 1 tl'den daha az komisyon ödeyeceksiniz. İşlemleriniz çoksa ya da büyükse o zaman komisyon indiriminin değeri daha iyi anlaşılır.

Mexc referans kodu nerede yazar, davet kodu nasıl alınır?

Mexc referans kodu ya da diğer bir ismiyle mexc davet kodu bölümüne 16aEB yazabilirsiniz. 16aEB referans koduyla üye olduğunuzda referanslı üye olursunuz.


Davet kodu bölümünde 16aEB yazmasına dikkat edin. Bazı kullanıcılar doğrulama kodunu sormaktadırlar. Buradaki doğrulama kodu mail ile ilgilidir. Formu doldurun, referans kodunu maili vs tüm bilgileri girin ve doğrulama kodu karşısında yer alan "kodu al" a tıklayın. Bunu yaptığınızda mailinize kod gelecektir. Eğer üye olurken mail yerine telefon yazarsanız bu durumda telefonunuza kod gelir. Bu doğrulamayı da yapıp "kayıt ol" dediğinizde referanslı üyeliğiniz tamamlanmış olur. 

Hayır, benim aradığım bu değil, ben zaten Mexc üyesiyim ve arkadaşlarıma global referans kodu vermek istiyorum, kendi referans kodumu nasıl bulabilirim derseniz bunun için sürekli uygulama menüleri değişse de şimdilik şöyle gidebilirsiniz referans bölümüne:

Sol üstteki profil simgesine dokunun. 



Ardından "arkadaşlarınızı davet edin" menüsüne girin. İşte referans bölümü burasıdır. Buradan referans kodunuzu alabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Henüz üye olmadıysanız da 16aEB kodunu girerek referanslı üye olabilirsiniz.



Bu bilgi de işime yaramadı, ben web sitesinden referans bölümüne erişmek istiyorum derseniz işte hemen bu bilgiyi de size sunmak için web sitesine giriş yapıp bu menünün nerede olduğuna bakıyoruz. 


Evet sağda profil simgesinin olduğu yere tıklayınca "arkadaşlarınızı davet edin" şeklinde bir menü gördük. Yani uygulamadakinin aynısı sayılır. Uygulamada profil simgesi sol üst köşedeyken web sitesinde sağ üst köşedeymiş. Fakat borsalar olsun diğer siteler ve uygulamalar olsun sürekli menülerini değiştirdikleri için hızlarına yetişmekte zorlanıyoruz. Bir farklılık olması durumunda bize yorum bırakırsanız derhal güncel bilgiyi size sunmak için gerekeni yaparız. 

Uyarı: Kripto paralar risklidir. Yatırımlarınıza dikkat edin, kayıplarınızın peşinden koşmayın, kaybetmeyi göze alabileceğiniz tutardan fazlasını asla girmeyin bu piyasaya. Çok kaybedebilirsiniz çok kazanabilirsiniz, her şeye hazırlıklı olarak girin bu piyasaya ya da girmeyin. 

Yorumlar