Borsa referans kodları - Kripto davet kodları - Referans kimliği

Birçok kullanıcı borsalara üye olurken referans koduna ihtiyaç duyar. Referans kodunun; referans kimliği, referans id ve davet kodu gibi birçok ismi bulunur. Referans kodunu girdiğinizde bundan böyle yapacağınız her işlemde komisyon indiriminiz olur. Eğer çok işlem yapıyorsanız komisyon indirimini daha fazla hissedeceksiniz. Aşağıda Mexc (mxc), gateio, kucoin ve binance için referans kodları mevcuttur.

👉 Binance global referans koduYZMGX1JY

💪 Mexc global referans kodu: 16aEB

🚀 Kucoin referans kodu: H4aH8w

🏝️ Gateio referans kodu3332792

🐂 Hotbit referans kodu: 8eph29

🌋 Huobi referans kodu: 4nd95223



Davet kodlarının faydası nedir? 

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bir referans koduyla üye olduğunuzda bundan böyle "referanslı üye" kabul edilirsiniz ve yaptığınız işlemlerde bir miktar daha az komisyon ödersiniz. Bu komisyonları daha aza indirmenin yolları için borsaların duyurularını takip etmek gerekir. Örneğin Binance'te referans indiriminin yanı sıra komisyonları bnb ile öde seçeneğiyle daha az komisyon ödemek mümkün. Diğer borsalar da özellikle kendi tokenlerini kullanarak işlem yapanları komisyon indirimi ile ödüllendirirler. Bu yüzden üye olduğunuz borsaların komisyon indirimi duyurularını takip etmenizde fayda var. 

Referans kodu nerededir, nasıl alınır?

Kripto davet kodlarını birçok yerde bulabilirsiniz. Davet kodu, referans kimliği, yönlendirme id gibi birçok isim altında bulunan bu kodları kayıt formunda ilgili yere yazmanızın faydasını göreceksiniz. Bu sayede referanslı üye olacak ve borsanın kuralları dahilinde bazı avantajlar elde edeceksiniz. Bu avantajlardan en görünür ve bilinir olan komisyon indirimidir. İşlem ücreti olarak da anılan bu bedelin daha az ödenmesi kişinin daha fazla tasarruf yapmasına olanak tanır. Yukarıda Binance, Mexc, Kucoin, Gateio, Huobi, Hotbit referans kodlarını üyelik formunda davet kodu - referans kodu bölümüne yazıp üye olabilirsiniz. 

Uyarı: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Bu piyasada yüksek kazançlar ve yüksek kayıplar söz konusudur. Araştırmanızı yapın ve riskinize göre hareket edin. 

Yorumlar