Facebook'ta arşiv indirme nasıl yapılır?

Bu konuda Facebook'ta size ait arşivin nasıl indirileceğini anlatacağız. Bugüne kadar facebookta türlü paylaşımlarda bulundunuz, fotoğraflar yükleyip durum güncellediniz. Bu bilgilerin bilgisayarınızda ya da flash belleklerinizde bulunmasını istiyorsunuz. Öyleyse facebook arşiv indir ayarını kullanarak size ait tüm facebook bilgilerinizi indirebilirsiniz.

Bunun için öncelikle sağ üst köşeden ayarlara tıklayın, açılan hesap ayarları ekranında en altta facebook verilerinin kopyasını indir seçeneğine tıklayın. Bilgilerini indir isimli bir sayfa çıkacak. Arşivimi başlat diyerek arşiv indirme işlemi için komut vermiş olursunuz. Bundan sonra sırasıyla şunları yapacaksınız;



* Arşivimi başlat dedikten sonra facebook şifresi gireceksiniz.
* İndirme talebi ekranından arşivimi başlat diyin.
* Facebook'a kayıtlı mail adresinizi açın.
* Facebook bilgilerinizi indirmek istediğinize dair bir mail gelecek, bir şey yapmanız gerekmiyor, sonraki maili bekleyeceksiniz. Yaklaşık 10 dakika sonra indirme bağlantısı ikinci bir mail olarak gelecek size. İndirme bağlantısına tıklayın
* Maildeki indirme bağlantısına tıkladıktan sonra tekrar facebooka yönlendirileceksiniz. Arşivi indir butonuna tıkladığınızda arşiviniz inmeye başlar.

Evet biraz fazla işlem yaptınız ama Facebook'ta arşiv indirmek için bu yolu izlemek gerekiyor. Arşivinizin içinde fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz, mesajlarınız, arkadaş listenizdekilerin isimleri gibi bilgiler var. Bu arşivi özenle saklamaya dikkat edin, çünkü mesajlarınız da bu arşivin içinde.

Yorumlar

  1. arsiv indirmede rehberimde geliyor,daha onceden rehberimde olan kisiler vardi ama su anda yok ama arsiv inerken rehberde o kisilerde cikiyor. ne yapa bilirimki rehber yada o rehberde olmayan numaralar ordan silinsin//??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazmak için "yorumlama biçimi" bölümünden bir tanesini seçin. Dilerseniz sadece adınızı, dilerseniz google hesabınızı ya da dilerseniz adınız görünmeyecek şekilde "anonim" bölümünü seçerek yorum yazabilirsiniz.