Facebook'ta doğum tarihi gösterme nasıl olur?

Facebook'ta doğum tarihinizi gösterebilir veya gizleyebilirsiniz. Eğer doğum tarihiniz gizli yani görünmüyorsa bu durumda doğum günleriniz de gizlenir. Eğer doğum tarihinizi gösterirseniz doğum günlerinizde listesinde ekli olduğunuz kişiler doğum gününüz olduğunu bilirler. Sizin de sağda doğum günlerini gördüğünüz kişiler doğum tarihlerini gösteren kişilerdir.

Siz de doğum tarihim görünsün diyorsanız profilinizden "hakkında" bölümüne tıklayıp aşağı inin. Temel bilgiler'i düzenle diyin. Düzenle dediğinizde bir kutucuk açılır ve doğum tarihinizin karşısında bir simge görürsünüz.



Simgeye tıkladığınızda doğum tarihinizi kimlere göstereceğinizi seçeceksiniz. Eğer herkes görsün derseniz "herkese açık" yapabilirsiniz. Sadece arkadaşlarım görsün derseniz "arkadaşlarım" seçmeniz gerekir. İşlemin sonunda "kaydet" diyin ve doğum tarihi gösterme ayarını sonlandırmış olun.

Yorumlar

  1. Benim facemde doğumgünüm arkadaşlarıma açık ama arkadasimin facesine girdim bildirim yok bide profilinde bugün doğumgününü yazmioo

    YanıtlaSil
  2. Bunları yaptığım halde yine de doğum günüm görünmüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de de aynı sorun var bi çözüm bulabildinizmi ne yaptıysam olmadı

      Sil
  3. Doğum günü tarihini herkes görsün

    YanıtlaSil
  4. Doğum günü tarihini herkes görsün

    YanıtlaSil
  5. Doğum tarihim facebook ta görülmüyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazmak için "yorumlama biçimi" bölümünden bir tanesini seçin. Dilerseniz sadece adınızı, dilerseniz google hesabınızı ya da dilerseniz adınız görünmeyecek şekilde "anonim" bölümünü seçerek yorum yazabilirsiniz.